Aankoopbegeleiding

Lees meer

Uw droomhuis gevonden?

Wij kennen dat gevoel: u heeft de woning van uw dromen gevonden en bent helemaal in de wolken. Maar pas op; liefde maakt blind! De kans is groot dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet. Onze specialisten weten het hoofd koel te houden en begeleiden en ondersteunen u met kennis en ervaring naar een verantwoorde aankoop.

Hoe begeleiden wij u in de aankoop?
Allereerst gaan we samen met u uw droomwoning bezichtigen. Onze specialisten bekijken de woning vanuit een zakelijk oogpunt. Bijvoorbeeld op gebreken en eventuele noodzakelijke bouwkundige keuringen. Daarnaast informeren wij u over toekomstige ontwikkelingen in de omgeving, die van invloed kunnen zijn op de waarde van de woning.

Bent u nog steeds verliefd op de woning en wilt u tot aankoop overgaan? Dan brengen we, in overleg met u, een realistisch onderhandelingsbod uit. Wanneer er tussen u en de verkopende partij overeenstemming is bereikt, begeleiden wij u in de afhandeling van de koopovereenkomst.

De koopovereenkomst is getekend! Maar voordat u naar de notaris gaat voor de eigendomsoverdracht, inspecteren we samen nog één keer de woning. Wij willen namelijk zeker weten dat alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Pas dan kunnen wij u met een gerust hart achterlaten in uw droomhuis!

Tarieven aankoopbeleiding
De tarieven van de aankoopbegeleiding zijn afhankelijk van de woning van uw keuze en de eventuele aanvullende zoekservice. Het courtage varieert van 0,91% tot 1,51% (inclusief BTW) van de vraagprijs. Voor de exacte kosten en voorwaarden die op u van toepassing zijn, adviseren wij u met ons contact op te nemen.

Ja, ik wil aankoopbegeleiding

group0-8.jpg

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht