Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

van der Does de Willeboissingel 1

5211 CA 'S-HERTOGENBOSCH

Prijs
€ 1.325.000
Woon Opp.
235 m²
Perceel Opp.
-
Bouwjaar
2019
van der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCHvan der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCHvan der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCHvan der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCHvan der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCHvan der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCHvan der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCHvan der Does de Willeboissingel 1  5211 CA 'S-HERTOGENBOSCH

Omschrijving van der Does de Willeboissingel 1 'S-HERTOGENBOSCH

Op een prachtige plek in de Bossche binnenstad, gelegen aan de statige Does de Willeboissingel, herrijst een prachtig appartementengebouw ontworpen door Architectenbureau & Prast & Hooft uit Amsterdam. Het drielaagse pand voegt zich qua maatvoering en ritmiek bescheiden in de historische gevelrij,
maar is dankzij haar vormgeving en detaillering onmiskenbaar eigentijds. Een lust voor het oog!

In dit kleinschalige appartementencomplex is slechts één appartement te koop; een buitenkans voor de liefhebber van het bourgondische stadse leven, op een rustige plek in het levendige centrum van ‘s-Hertogenbosch. Dit bijzonder fraaie en royale appartement van 235 vierkante meter is gelegen op de begane grond en heeft onder andere een grote leefkeuken, een ruim, zonnig terras en een souterrain-verdieping met daarin o.a. de 3 slaapvertrekken en een 2e living / study. De woning wordt gebouwd volgens de huidige, hoge nieuwbouw-eisen op het gebied van geluids-/warmte isolatie en energiezuinigheid en is volledig voorzien van vloerverwarming. Het appartement wordt aangeboden inclusief een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein, welke op steenworp afstand van het appartement is gelegen.

Indeling:
Eigen individuele entree met toegang tot de hal met toilet. De living is gelegen aan de voorzijde en biedt zicht op de fraaie singel welke grenst aan het bruisende stadsleven. Aan de achterzijde is een royale woonkeuken gesitueerd welke toegang biedt aan het fraaie terras van circa 30m2. Tevens is via een afgesloten achterom de inpandige berging bereikbaar, welke tevens toegang naar het woongedeelte biedt. Een ruime trappartij leidt naar het souterraingedeelte, waar zich een 2e living / study ruimte bevindt. Tevens bevinden zich hier de 3 ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een grote inloopkast welke in directe verbinding staat met de ruime badkamer. De overige 2 (gasten)slaapkamers beschikken gezamenlijk ook over een extra badkamer. Tenslotte is er een ruime bergruimte met de aansluiting voor was-apparatuur en techniek.

Een appartement van deze kwaliteit kom je zelden tegen. En al helemaal niet in de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden om deze prachtwoning te verwerven. En verzeker u van een prachtige toekomst in uw eigen droomappartement voorzien van alle luxe die u zich maar kunt wensen, midden in de gezellige bourgondische binnenstad.

Verwachte oplevering eind 2020/begin 2021.

Koopsom € 1.325.000,- V.O.N.Download document

Kenmerken

Overdracht

Status
BESCHIKBAAR
Vraagprijs
€ 1.325.000

Bouwvorm

Soort woning
Type woning
Bouwjaar
2019
Energielabel
A

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
235 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
700 m³
Overige inpandige ruimte
10 m³
Gebouwgebonden buitenruimte
30 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
IN CENTRUM
Tuin
ZONNETERRAS
Tuinpositie
-
Tuinkwaliteit
-
Bergin/Schuur
INPANDIG
Garage
GEEN GARAGE

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht