Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Jacob van Ruysdaelstraat 27

5212 EP 'S-HERTOGENBOSCH

Prijs
€ 260.000
Woon Opp.
70 m²
Perceel Opp.
-
Bouwjaar
1950
Jacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCHJacob van Ruysdaelstraat 27 5212 EP 'S-HERTOGENBOSCH

Omschrijving Jacob van Ruysdaelstraat 27 'S-HERTOGENBOSCH

Fraai, op de eerste verdieping gelegen, driekamerappartement met balkon en een eigen berging in het souterrain is gunstig gesitueerd in de karakteristieke woonwijk ‘De Vliert’, op loopafstand van het prachtige Prins Hendrikpark, station Oost en op enkele minuten fietsen van de binnenstad en het Centraal Station.

Inhoud ca. 255m3, woonopp. ca. 70m2, bouwjaar 1950.

Begane grond:
Centrale hal met trapopgang en een ruime berging in het souterrain.

Eerste verdieping:
Ruime entree/ontvangsthal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de lichte en zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar de eetkamer. Het appartement beschikt over een tweetal fijne slaapkamers, waarvan één slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastruimte.

De gesloten keuken is uitgevoerd met een wandmeubel in lichte kleurstelling, hier is ook de standplaats van de c.v.- ketel en vanuit hier is er toegang tot het balkon met een bergkast. Verder is er vanuit de keuken toegang tot de badkamer met een douche, wastafel en hier is het aansluitpunt voor de wasapparatuur.

Dit royale driekamerappartement maakt onderdeel uit van een karakteristiek appartementengebouw en is geheel voorzien van de sfeervolle, originele paneeldeuren en is gunstig gelegen op enkele minuten fietsen van het stadscentrum en tevens nabij winkelvoorzieningen, station Oost en het Prins Hendrikpark.

Bewoning/gebruik:
Een koper dient deze woning zelf of door een bloed- of aanverwant in eerste graad als hoofdverblijf te laten bewonen.
In de koopovereenkomst zal derhalve de volgende passage opgenomen worden:

De koper is er mee bekend dat de verkoper op grond van het bepaalde in artikel 27 Woningwet, in combinatie met het bepaalde in artikel 24 Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting, de onroerende zaak enkel mag verkopen aan een natuurlijk persoon die zelf of een bloed- of aanverwant in de eerste graad daarin zijn hoofdverblijf heeft of zal hebben.

Voorrang voor huurders van een woning van een woningcorporatie

Hoe werkt het?
We bieden een woning online aan voor verkoop op Funda.nl en op zayazverkoopt.nl. Als wij een woning te koop zetten, kan iedereen (huurders en niet-huurders van een woningcorporatie in ‘s-Hertogenbosch) reageren. Ook niet huurders worden uitgenodigd voor een bezichtiging en worden in staat gesteld hun hoogste bieding kenbaar te maken.
Is het beste bod van een huurder een acceptabel bod (dit in relatie tot overige uitgebrachte biedingen)? Dan wordt de woning verkocht aan deze huurder.

Voorwaarden
Aan deze voorrangsregeling zijn wel een aantal voorwaarden verbonden:

1 U woont in een sociale huurwoning in ’s-Hertogenbosch van een woningcoöperatie, staat genoemd op het huurcontract, zegt de huurovereenkomst op en laat deze leeg achter.
2 U hebt geen tijdelijk huurcontract.
3 De woning wordt gegund aan degene met het beste acceptabele bod.
4 U bent zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en zal zelf in eigen persoon een eventuele bieding doen (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
5 Zayaz bepaalt voor welke koopwoningen de voorrangsregeling geldt.
6 U kunt niet meedoen aan de regeling als er overlastklachten of vermoedens van onderhuur voor uw huidige woning zijn.
7 Bij de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst tekent u een verklaring dat u afstand doet van uw huurcontact en u tekent voor verplichting tot zelfbewoning.
8 U gaat zelf in de koopwoning wonen.
9 U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij.
10 Zayaz behoudt het recht van gunning.
11 Alle overige voorwaarden voor de koop van een woning zijn van toepassing.

Notaris: notariskeuze voorbehouden aan verkoper.Download document

Kenmerken

Overdracht

Status
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Vraagprijs
€ 260.000

Bouwvorm

Soort woning
APPARTEMENT
Type woning
PORTIEKFLAT
Bouwjaar
1950
Energielabel
C

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
70 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
255 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
IN WOONWIJK
Tuin
GEEN TUIN
Tuinpositie
-
Tuinkwaliteit
-
Bergin/Schuur
INPANDIG
Garage
GEEN GARAGE

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht