Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Vughterstraat 305

5211 GG 'S-HERTOGENBOSCH

Woon Opp.
185 m²
Perceel Opp.
-
Bouwjaar
1950
Vughterstraat 305  5211 GG 'S-HERTOGENBOSCH

Omschrijving Vughterstraat 305 'S-HERTOGENBOSCH

Dit verassend grote appartement is gelegen op een absolute toplocatie, in de luwte van het centrum en omringd door prachtige monumentale panden! Zelden komt een appartement van deze omvang voorbij. De authentieke architectuur en stijlkenmerken van het pand zijn vrijwel geheel behouden gebleven. Tel daarbij op de fantastische lichtinval, overvloed aan ruimte (inhoud van ca. 632 m3!) en sfeer en dit appartement is met recht een uniek object te noemen. Thans in gebruik als kantoorpand maar uitmuntend geschikt om te transformeren naar een riant en aantrekkelijk appartement met grote allure.

Inhoud ca. 632 m3, woonopp ca. 185 m2, bouwjaar 1950

De huidige indeling is globaal als volgt te omschrijven:

Begane grond:
Gezamenlijke, recent gerenoveerde (2022) entree met toegang tot de opslagkelder, fietsenstalling en imposant trappenhuis naar het appartement op de 2e verdieping.

2e Verdieping:
Trappenhuis met eigen meterkast en entree tot het appartement. Binnenkomst in een grote, open ruimte (kantoortuin) waar direct de strakke afwerking, industriële look, en het fantastische lichtinval middels de vrijwel gehele glazen voorgevel in het oog springen. De glazen wand tussen de kantoortuin en vergaderruimte zorgt voor een open verbinding tussen deze ruimtes, maar biedt wel de functionaliteit van een extra, afgesloten ruimte. Via een loopdeur is vanaf de vergaderruimte nog een fijne ruimte bereikbaar welke in huidig gebruik dient als opslagkamer. Tenslotte bevindt zich in de voornoemde kantoortuin nog een loopdeur met toegang tot de pantry met meerdere sanitaire ruimtes. Gezien de afmetingen van deze verdieping kan hier een fantastische woonruimte gerealiseerd worden met legio indelings- en gebruiksmogelijkheden.

Dit aantrekkelijk en riante appartement is gerealiseerd in een mooi pand aan één van de langste winkelstraten van de stad. Hoewel gelegen in het centrum aan een belangrijke winkelstraat, is het toch opvallend rustig, aangezien er nagenoeg geen horeca in de directe omgeving gevestigd is. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand, alsmede natuurgebieden als De Gement, Moerputten en natuurlijk Het Bossche Broek. Ook ten opzichte van de uitvalswegen is het gunstig gelegen. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de snelwegen A2/A59.Kenmerken

Overdracht

Status
VERKOCHT

Bouwvorm

Soort woning
APPARTEMENT
Type woning
PORTIEKFLAT
Bouwjaar
1950
Energielabel
C

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
185 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
632 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
IN CENTRUM
Tuin
GEEN TUIN
Tuinpositie
-
Tuinkwaliteit
-
Bergin/Schuur
-
Garage
GEEN GARAGE

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht