Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Van der Venstraat 17

5212 NL 'S-HERTOGENBOSCH

Woon Opp.
65 m²
Perceel Opp.
-
Bouwjaar
1923
Van der Venstraat 17  5212 NL 'S-HERTOGENBOSCH

Omschrijving Van der Venstraat 17 'S-HERTOGENBOSCH

Aan de rand van de Bossche binnenstad, in de karakteristieke wijk ‘’De Muntel’’ gelegen, speels ingedeelde 3-kamer benedenwoning met eigen entree, twee slaapkamers en ruime (circa 60 m2!) tuin op het zuidoosten. Gesitueerd op een bijzonder prettige en rustige locatie, op loopafstand van de binnenstad en nabij de uitvalswegen A2 en A59. Deze benedenwoning leent zich ervoor om naar eigen idee en smaak af te werken.

Inhoud ca. 233 m3, woonopp. ca. 65 m2, bouwjaar 1923

Indeling:
Entree in de diepe hal met een praktische provisieruimte en aansluitend een ruim bemeten portaal met onder andere toegang tot de keuken en de woonkamer.
De L-vormige woonkamer geniet veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Hier vandaan is er toegang tot een tweetal slaapkamers, welke met elkaar in verbinding staan en waarvan één is voorzien van een inbouwkast. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig wandmeubel en hier bevinden zich tevens de boiler, CV-ketel en de aansluiting van de wasapparatuur. De ruime tuin, gelegen op het zuidoosten, is middels de keuken te bereiken. Vanuit het portaal is de badkamer bereikbaar welke voorzien is van een wastafel en douche.

Deze benedenwoning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Het maakt deel uit van kleinschalig appartementencomplex in de karakteristieke wijk de Muntel. Om de hoek is het Kapelaan Koopmansplein gelegen, hier kunt u bij de supermarkt terrecht voor uw dagelijkse boodschappen. In de Van Noremborghstraat vindt u onder andere een bakker en diverse eetgelegenheden.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:
1. U was zelf aanwezig tijdens de bezichtiging en doet zelf in eigen persoon een bieding (wij accepteren dus geen bieding namens andere (niet) natuurlijke personen).
2. U gaat zelf in de koopwoning wonen.
3. U mag de koopwoning de eerste 12 maanden niet verkopen aan een derde partij (boete € 50.000,-)
4. De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper: Huijbregts Notarissen te ’s-Hertogenbosch
5. Vrijwaring door koper(s) van verkoper van gebreken (zichtbaar en onzichtbaar) van de door een voormalig bewoner aangebrachte zaken.
6. Het vestigen van bestaande en nieuw erfdienstbaarheden/bedingen/verplichtingen zoals gedogen bomen, parkeerplaats, brandgang, centraal antenne systeem, wijkverwarming, scheidingsmuren,
burenrecht en kabels en leidingen.

Notaris: notariskeuze voorbehouden aan verkoper.Kenmerken

Overdracht

Status
VERKOCHT

Bouwvorm

Soort woning
APPARTEMENT
Type woning
BENEDENWONING
Bouwjaar
1923
Energielabel
B

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
65 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
233 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte
60 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
IN WOONWIJK
Tuin
ACHTERTUIN
Tuinpositie
ZUIDOOST
Tuinkwaliteit
-
Bergin/Schuur
-
Garage
GEEN GARAGE

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht