Lekstraat: Appartementencomplex 'De Aa'

Huur appartementen
Het complex beschikt over 57 huurappartementen onderverdeelt in studio’s, twee- en driekamerappartementen, variërend tussen de 41 m2 en 91 m2. De huurprijzen varieren tussen de € 763,- en € 1.595,-. Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd conform het laatste bouwbesluit met energielabel A, zijn gasloos, beschikken over vloerverwarming met topkoeling en zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk. De gezamenlijke entree is voorzien van brievenbussen, bellentableau met video-intercom, trappenhuis en lift.

Middels onderstaande linkjes is de verhuurdocumentatie te downloaden:
Brochure
Prijslijst
Voorkeursformulier

Indien je interesse hebt in een van de huurappartement dien je naast bovenstaand voorkeursformulier tevens in te schrijven via deze link.

1806-rijnstraat-impressie-1-20196-12-1.jpg 

Appartementencomplex 'De Aa'
Appartementencomplex 'De Aa' is zeer centraal gelegen op loopafstand van winkelcentrum Het Rivierenplein, basisscholen, een bushalte en natuur- en recreatiegebied 'De Oosterplas'. In slechts enkele fietsminuten sta je al in de bourgondische Bossche binnenstad. Tevens zijn de uitvalswegen (A2, A59 en N65) in een mum van tijd bereikbaar.
Gelegen aan de rotonde bij de Merwedelaan in ’s-Hertogenbosch, is appartementencomplex 'De Aa' in opdracht van Van Deursen Group gerealiseerd op de plek waar voorheen de woonwinkel van Rudy van der Zanden gevestigd zat. Het complex is gebouwd conform het laatste bouwbesluit. Duurzaamheid en woongenot staan daarom centraal. De look van het gebouw is modern en luxe door een mix van verschillende materialen. De groene en goed aangelegde binnentuin maakt het geheel compleet. Een perfecte combinatie van modern en groen, op steenworp afstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Afwerking
De appartementen worden afgewerkt met een donkergrijze, luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals spoelbak, koelkast, inductiekookplaat, afzuigsysteem en een vaatwasser (m.u.v. de sociale huur). De badkamer is keurig afgewerkt en voorzien van alle gemakken. De appartementen worden tevens geheel voorzien van een PVC-vloer en sausklare-muren.

Parkeren
De middenhuur- en vrije sectorhuurappartementen beschikken over één privéparkeerplaats per appartement in de ondergelegen parkeerkelder. Tevens kun je fietsen kwijt in de kelderruimte. Een aantal appartementen beschikken over een privéberging in de kelder.