12 woningen De Lanen in De Groote Wielen

12 WONINGEN DE LANEN
De 12 woningen in De Lanen maken deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen. De woningen liggen in een natuurlijke omgeving, vlakbij het nieuwe natuurgebied Kanaalpark Rosmalen. De dorpse uitstraling van De Lanen maakt deze buurt tot een fijne woonomgeving voor jong en oud, met alle voorzieningen van de stad op korte afstand.

DE GROOTE WIELEN
De buurt De Lanen maakt deel uit van de wijk de Groote Wielen in Rosmalen. Hier vind je alle nodige voorzieningen in de buurt. Zo zijn er diverse basisscholen, een middelbare school, kinderdagverblijven en een huisartsenpraktijk. In Rosmalen vind je ook een ziekenhuis. Op het gebied van sport biedt de Groote Wielen een uitgebreid aanbod aan verenigingen, waaronder voetbalclub OJC, een manege, tennisclub en een korfbal- en honkbalvereniging.

DUURZAAM WONEN
Elke woning levert een hoge energieprestatie conform de huidige regelgeving. Alle woningen uit deze fase van plan De Lanen hebben energielabel A. Dat betekent dat de gevels, vloeren en daken over een hoge isolatiewaarde beschikken. Door de standaard zonnepanelen wordt extra groene stroom opgewekt. De woningen krijgen daarnaast geen gasaansluiting meer, maar worden uitgerust met een warmtepomp installatie. Dat betekent een duurzame woning die voorbereid is op de toekomst.12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen12 woningen De Lanen in De Groote Wielen

2 type woningen

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht