Snel naar:
OmschrijvingBouwnummers

City Loft Tuin

Omschrijving

Project Kroonhof

In hartje ’s-Hertogenbosch, is onlangs gestart met de realisatie van “Kroonhof”: bestaande uit 8 nieuwe, eigentijdse appartementen met een industriële sfeer. Het betreft een transformatie naar stoere City Lofts met karakter. De lofts zijn nieuw en comfortabel, maar door de betonnen balken en plafonds in het zicht te laten ontstaat toch een karakteristieke sfeer. Zeker als je bedenkt dat de plafonds in de woonkamer 3 tot 4,75 meter hoog zijn en het licht prachtig naar binnen schijnt door de grote ramen en lichtstraten. Die hoogte in de appartementen wordt optimaal benut door de slaapkamer op de entresol te maken. Alle lofts beschikken over vloerverwarming, HR+ beglazing en hebben een eigen berging in de kelder. Daarnaast is er een collectieve binnentuin waar gebruikt van gemaakt kan worden. De prognose van de oplevering is het 2e kwartaal 2020.

De woonoppervlaktes variëren tussen 60 en 95 m2 GBO. Prijzen vanaf € 254.000,- v.o.n..

Geniet jij straks van comfortabel en zorgeloos wonen op circa 400 meter afstand van de bruisende binnenstad? Kroonhof ligt deels aan de Pastoor de Kroonstraat en deels aan de Barbaraplaats. Daarmee is de toon gezet! Wat een superfijne plek om te wonen. Want hier is het nog lekker rustig en dat terwijl het bruisende stadsleven letterlijk om de hoek ligt. Geniet straks in de collectieve tuin van jouw loft in de stad. Hiervandaan loop je net zo makkelijk naar het station, de winkels en jouw favoriete terras. De wandeling voert door historische straatjes en her en der tref je de Dieze.
Zin in rust en groen? Met 4 minuten fietsen ben je in de natuur van de Bossche Broek. Voor je boodschappen loop je naar winkelcentrum De Arena, dat om de hoek ligt. Door de ligging net iets buiten de drukte van het centrum ben je ook net iets sneller op de snelweg. Via de Zuid-Willemsvaart rijd je zo de A2 op.Bouwnummers

Bouwnr. Woningtype Woonopp. Prijs v.o.n. Status
2 APPARTEMENT 77 m² € 284.000 VERKOCHT Bekijk
2 APPARTEMENT 95 m² € 334.000 VERKOCHT Bekijk
4 APPARTEMENT 60 m² € 254.000 VERKOCHT Bekijk
4 APPARTEMENT 77 m² € 284.000 VERKOCHT Bekijk

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht