Parklanen fase II

Over Parklanen II
In Parklanen is een diversiteit aan prachtige nieuwbouwwoningen tot bloei gekomen! Inmiddels zijn de woningen voor fase 1 van Parklanen opgeleverd in de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen. De wijk is gunstig gelegen tussen de Maas en de Groote Wielenplas, met het bruisende 's-Hertogenbosch om de hoek.

Binnenkort start de verkoop voor fase 2 van Parklanen. Wil je meer weten over dit project, waar misschien ook wel jouw toekomstige droomhuis komt te staan? Lees dan verder over Parklanen op de projectwebsite. Vergeet ook niet om je daar aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Heerlijk wonen in Parklanen
De wijk Parklanen bestaat uit rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Wat alle woningen gemeen hebben is de ruime opzet en complete afwerking. Als bewoner kan je optimaal genieten van de groene omgeving. Ook kinderen voelen hier zich snel thuis, doordat het een kinderrijke en -vriendelijke buurt is met volop speelgelegenheid.

Parklanen II van start!
Inmiddels is fase 1 van Parklanen afgerond: de woningen zijn naar volle tevredenheid opgeleverd. Fase 2 gaat binnenkort van start! Deze fase zal bestaan uit verschillende woningtypes. Kijk op de website voor meer informatie hierover. Hieronder zie je de voorlopige planning.

Planning Parklanen II
Februari 2020: woninginformatie online

Februari 2020 : definitieve beelden online

Maart 2020: start voorinschrijving

Eind maart 2020: start definitieve verkoopParklanen fase IIParklanen fase IIParklanen fase IIParklanen fase IIParklanen fase IIParklanen fase II

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht