Empelse Dries

De veelzijdigheid is hét grote voordeel van het ideaal gelegen Empel. Een stadswijk die het beste biedt van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. In Empelse Dries woon je in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is.

Empel is groen en weids. En dat zal zo blijven, doordat er weinig nieuwbouw plaatsvindt. De Empelse Dries is dan ook een unieke kans om een duurzame nieuwbouwwoning te kopen in een prachtig, natuurlijk gebied. Wonen met uitzicht op het Maximakanaal, in nabijheid van fiets en wandelroutes van de (Maas) uiterwaarden Empel.

Empelse Dries omvat 57 moderne en duurzame woningen aan de Hustenweg in Empel. Het aanbod bestaat uit een divers aanbod van 3-laagse L en XL rij- en hoekwoningen, 2-laagse XXL woningen en riante vrijstaand geschakelde woningen.

Schrijf je nu in op www.empelsedries.nl en blijf automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen.Empelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse DriesEmpelse Dries

8 type woningen

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht