Snel naar:
Omschrijving

Gasthuiskwartier | 20 woningen Blok C Herenhuizen

Omschrijving

Monumentaal en trots

Wat klassieker, liever meer eigentijds of met een moderne glaspui? U kunt kiezen want er zijn drie verschillende ontwerpen van gerenommeerde architectenbureaus voor deze riante herenhuizen. Met een woonoppervlakte van circa 240 m2 zijn deze vierlaagse woningen lekker groot.

De binnenkomst is verrassend; de entreehal is wat lager, maar de woonkeuken heeft met 2.80 m juist extra hoogte en grenst aan het ruime terras. Vanaf dit terras heeft u toegang tot uw eigen iets hoger gelegen prive-tuin en de gemeenschappelijke binnentuin.
Op de eerste verdieping is de extra hoge woonruimte die plaats biedt aan een ruime zithoek en bijvoorbeeld een tv-kamer met schitterend zicht op de Zuid Willemsvaart.
Op de tweede verdieping twee riante slaapkamers met mogelijkheid voor inloopkast naast een complete en moderne badkamer.
Op de bovenste kamer zijn nog drie slaapkamers en een tweede badkamer. Wat denkt u van een wellness in één van de kamers?

Kenmerken:

- Gesitueerd aan de Zuid-Willemsvaart
- Architecten: HP Architecten en HilberinkBosch
- Woonoppervlakte: van circa 227 tot 241 m2
- Kaveloppervlakte: van circa 121 tot circa 137 circa m2
- Plafondhoogte: entreehal verlaagd en begane grond circa 2.80 m; eerste verdieping circa 3.20m, overige verdiepingen 2.60 m
- Standaard 2 badkamers inclusief modern sanitair en tegelwerk
- Inclusief wooncheque van € 30.000,=
- Voorzien van vloerverwarming
- 2 parkeerplaatsen en berging in de kelderNeem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht