Hervensche Park fase 4

Hervensche Park fase 4

Hervensche Park bestaat uit luxe woningen in diverse stijlen. De eerste drie fasen zijn woningen in een klassieke architectuur met symmetrische puntdaken en grote dak-overstekken. De royale stadsvilla’s in de vierde fase hebben juist een strakke uitstraling en passen tegelijkertijd perfect in het geheel.

Groene woonomgeving met cachet
De combinatie van brede grasbermen, verspreid staande bomen in open groene ruimten met waterpartijen sluit als vanzelfsprekend aan op natuurgebied De Heinis. Zo dicht bij het groen, zo dicht bij de stad… een heerlijke plek om te wonen!

4 stadsvilla’s
Aan de rand van Hervensche Park liggen in een licht gebogen lijn vier royale stadsvilla’s, grenzend aan het groen. De villa’s springen in het oog door de moderne architectuur, het karakteristieke dak en de extra brede gevels. Heerlijke ruime woningen met bovendien twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De stadsvilla’s beschikken over een royale woonkamer en keuken, vier grote slaapkamers, twee badkamers en drie separate toiletten. Een dakterras behoort tot de mogelijkheden.

Licht & ruimte
De breedte van de woning heeft vele voordelen. Zo heb je een woonkamer van maar liefst 8,75 meter breed! De enorme raampartij is een lust voor het oog, en zorgt tegelijkertijd voor lekker veel licht in je huis. De openslaande deuren verbinden de woonkamer met het terras op het zuidwesten en geven een prachtig uitzicht op het groen.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.Hervensche Park fase 4Hervensche Park fase 4Hervensche Park fase 4

2 type woningen

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht