De Groene Akkers te Hedel

De verkoop van fase 1B is gestart!

Op 10 minuten van 's-Hertogenbosch en nabij de A2 is een gevarieerde nieuwbouwwijk in ontwikkeling. De nieuwe wijk komt te liggen tussen de Middelingenseweg en de Uithovenstraat op loopafstand van het centrum van Hedel. 

Om woningbouw in het project De Groene Akkers aan de Uithovensestraat mogelijk te maken is o.a. een herziening/aanpassing van bestemmingsplan noodzakelijk. In de raadsvergadering van 16 april jl. heeft de gemeente ingestemd met het “Bestemmingsplan Hedel herziening 2018, woningbouw Uithovensestraat” dat de bouw van circa 100 woningen mogelijk maakt.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

Verkoopfases
Fase 1A 
Bevat de bouwnummers 5 t/m 10 en 23 t/m 41 (25 woningen). Deze fase is inmiddels geheel verkocht.

Fase 1B
De verkoop van fase 1B is gestart. Deze fase omvat 29 woningen verdeeld in levensloopbestendige woningen, hoek- en tussenwoningen en tweekappers. Mocht u interesse hebben in een van de woningen dan horen we het graag. Voor nu zijn alle woningen onder optie / verkocht. U wordt dan als reserve kandidaat genoteerd.

Tussenwoningen met KOOPstart!
Op de tussenwoningen in dit project is een Koopstartkorting van toepassing. Dat betekent dat u een woning koopt voor een lagere prijs dan de marktwaarde. Deze verlaagde koopprijs heeft als voordeel dat u nu misschien net wel een hypotheek kunt afsluiten en tegelijkertijd profiteert van lagere maandlasten. Voor meer informatie over KOOPstart kunt u via deze link de brochure downloaden.

De Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te HedelDe Groene Akkers te Hedel

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht