Nieuwbouwproject Oeverhuijze te Haverleij

Kijk voor meer informatie via deze link op de projectwebsite.

Wonen in een eigentijds kasteel
Haverleij is een bijzondere woonwijk op minder dan een kwartiertje rijden van de binnenstad van het bourgondische Den Bosch. Je woont hier in een eigentijds kasteel omringd door heel veel groen en water. In Haverleij koop je geen huis, maar een leven. Een eigen plek mét daarbij fenomenaal uitzicht. Door de ruimte en het vele groen ervaar je hier de vrijheid en kun je je kinderen een onvergetelijke jeugd geven. Wie wil dat nou niet?

Oeverhuijze, hier wil je wonen
Vlakbij de oevers van de Maas komt Oeverhuijze, het allerlaatste kasteel in Haverleij. Op de verhoogde wal geven de glinsterende zon op het water en de uitgestrekte vergezichten je hier iedere dag een vakantiegevoel. Op deze plek wil je toch wonen! Geniet van de grote, groene binnentuin en indrukwekkende architectuur. De statige woningen - mét tuin! - en appartementen bieden je volop ruimte, privacy en dat geweldige weidse uitzicht. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor duurzaam wonen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en ben straks één van de 'lucky ones' die déze plek thuis mag noemen. "Hier wil ik leven, mijn hele leven lang!"

Oeverhuijze wordt een kasteel waar écht alles in zit. De 57 statige woningen (met tuin) en 14 appartementen (met buitenruimte) bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor duurzaamheid en energiezuinig wonen.

OeverhuijzeOeverhuijzeOeverhuijze

17 type woningen

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht