Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type D1

Omschrijving

Een huis om verliefd op te worden! Want zeg nou zelf, waar kun je nou zo mooi wonen aan de Maas? De aansprekende architectuur, parkeerruimte voor de deur en dan heb je ook nog eens een lekkere achtertuin en een diepe voortuin op het zuidwesten. Overal zijn er openslaande deuren, zodat je binnen ook maximaal geniet van het landgoed waarop je woont.

Een huis met volop indelingsmogelijkheden

Type D1 heeft een ruim woonoppervlakte, 3 woonlagen en 3 slaapkamers. Door de 3 volledige woonlagen en vele opties die we je aanbieden, biedt dit huis vele gebruiksmogelijkheden. De begane grond kan een gigantische woonkeuken zijn of een plek waar je ook werkt. Moet je je voorstellen hoe fijn je achter je bureau zit terwijl de deuren naar de voortuin opengeslagen zijn.

Mooi die vide!

De 1e verdieping is via de vide verbonden met de begane grond. Een aantrekkelijk detail, wat zorgt voor een extra ruimtelijke beleving. Deze verdieping laat zich vrij indelen. Wordt dit de zitkamer of heb je andere plannen met de ruimte? Waar je ook voor kiest, altijd kijk je via de mooie raampartij schitterend vrij uit op de Maas. Op de 2e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, dubbele wastafel en 2e toilet.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht