Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type D2

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kapwoning komt maar 1 keer voor in Oeverhuijze. Kortom, een unieke kans om op een plek te wonen met vrij zicht op de Maas en ondertussen te genieten van een ruim woonoppervlak én een voortuin met ideale bezonning. Rijd door de kasteelpoort langs de groen aangelegde hof en parkeer je auto op 1 van de 2 parkeerplaatsen voor de deur.

Genieten in je enorme woonkeuken

Dit prachtige huis met kasteeldetails heeft een woonkamer met openslaande deuren aan de voorzijde. Zet ze lekker open en geniet van de voortuin op het zuidwesten. De woonkeuken is gericht op de achtertuin. Hier heb je 2 paar openslaande deuren en een keuken die je in eilandopstelling kunt plaatsen.

Wat een ruimte!

De 1e verdieping is een grote living die via een vide is verbonden aan de begane grond. De grote raampartij aan de achterzijde biedt je vrij uitzicht op de Maas. De deur aan de voorzijde heeft een Frans balkon. Zet hem lekker open en geniet. Op de 2e verdieping zijn er 3 slaapkamers en op de 3e verdieping heb je er nog eens 2. Optioneel kun je de indeling wijzigen. En heb je al gezien dat er ook een dakterras is?Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht