Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type A1

Omschrijving

Wonen op je eigen landgoed met vrij zicht op de Maas. Het kan in deze 2 onder 1 kapwoning, waarvan de architectuur geïnspireerd is op vroegere kastelen. Door het ontbreken van de schuine daken, heb je binnen alle ruimte. Opvallend is de diepe voortuin op het zuidwesten. Daarbij heb je een achtertuin en een terras aan de Maaskant! Drink je hier straks je koffie in de ochtendzon?

Woonkeuken en woonkamer met openslaande deuren

Deze 2 onder 1 kapwoningen van 161 m² hebben geen echte voor- of achterkant. Ze zijn overal even mooi en gaan aan beide zijdes een relatie aan met buiten. Parkeer je auto in de fraaie binnenhof en loop naar binnen. Je komt in de woonkamer met openslaande deuren naar de voortuin. Je zou hier perfect een werkplek met eigen entree kunnen maken. Aan de Maaskant heb je een geweldige woonkeuken grenzend aan de achtertuin.

Nog een woonkamer met terras

Op de 1e verdieping is er nog een woonkamer met terras. Hiervandaan kijk je vrij uit op de Maas. Zet de deuren lekker open en waan je op vakantie in je eigen huis. De 2e verdieping heeft 3 slaapkamers, een ruime badkamer en 2e toilet. Liever nog 2 extra kamers? Je kunt dit huis uitbouwen met nog een verdieping.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht