Snel naar:
Omschrijving

Tussenwoning - Type C3

Omschrijving

Oeverhuijze biedt voor elk wat wils. Stel, je hebt aan 3 slaapkamers voldoende én je bent graag buiten én vindt het leuk om je buren te kennen, dan is type C3 met 2 woonlagen en 108 m² misschien wat voor jou. Het huis is prachtig om te zien door de rijke kasteeldetails en je hebt een parkeerplaats op eigen terrein. Ontspannen en vrij, kies jij daarvoor?

Openslaande deuren naar de tuin

Deze tussenwoning heeft op de begane grond dezelfde indeling als de andere C-woningen. Dus ook hier heb je weer die fijne openslaande deuren naar de tuin en leuk zicht op de hof vanuit je keuken. De tuin ligt ontzettend vrij. Geen achterburen, maar eindeloos veel natuur!

3 slaapkamers

Op de extra brede 1e verdieping heb je 3 slaapkamers en een badkamer met daglicht, wastafel, douche en 2e toilet. Een zolder heeft dit huis niet, maar in de voortuin staat een berging. Daar kun je met gemak een aantal zaken opslaan. Heel bewust is de berging trouwens in de voortuin geplaatst, want op die manier blijft het uitzicht achter heerlijk vrij.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht