Snel naar:
Omschrijving

Vrijstaande woning - Type C4

Omschrijving

Naast het kasteel komt deze vrijstaande woning. Wat een plaatje om te zien door de rijkheid aan details. Achter de charmante gevels gaat ook nog eens veel ruimte schuil. Rijd door de kasteelpoort, parkeer je auto op de oprit en loop naar binnen. Eenmaal binnen waan je je gelijk weer buiten. Via de openslaande deuren kijk je vrij uit op de tuin en het landgoed erachter. Aantrekkelijk vooruitzicht?

Binnen genieten van wat je buiten ziet

De keuken ligt aan de voorzijde. Als je hier straks staat te koken, kijk je gezellig uit op de groene hof waar kinderen spelen. De woonkamer is tuingericht. Als je meer ruimte wilt, kun je kiezen voor een uitbouw. Moet je je voorstellen hoe heerlijk je hier straks op de bank zit. Vogels en andere kleine dieren weten door de aangrenzende natuur vast snel hun weg te vinden naar jouw tuin.

5 slaapkamers en een dakterras

Je woont hier ultiem vrij en daar geniet je maximaal van als je lekker op het terras zit op de 2e verdieping. Dit terras grenst aan 1 van de 5 slaapkamers. Wordt deze kamer jullie master bedroom? De 5 slaapkamers zijn verdeeld over de 1e en 2e verdieping. Je hebt er 3 op de 1e en 2 op de 2e verdieping. Door het ontbreken van een schuin dak, zijn alle ruimtes maximaal bruikbaar.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht