Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type C1

Omschrijving

Rij door de kasteelpoort en voel gelijk die ontspanning. Rond het groene hart van Oeverhuijze komen deze prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Je auto parkeer je in de diepe voortuin, waar je trouwens ook heerlijk zit, terwijl je kijkt hoe de kids aan het spelen zijn. Achter de huizen gaan diepe tuinen schuil. Ze lijken niet te eindigen, door de aangrenzende natuur van het landgoed. Wat een vrijheid!

Lekker ruim en uitbouwen kan ook nog

Deze 2 onder 1 kapwoning is 126 m² groot. Wil je nog meer ruimte? Geen probleem, de tuin is zo diep dat een uitbouw prima mogelijk is. De keuken zit aan de voorzijde van het huis en de woonkamer is tuingericht. Sla die deuren lekker open en geniet van de landelijke omgeving waar je woont.

5 slaapkamers!

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche en 2e toilet. Op de 2e verdieping heb je nog eens 2 slaapkamers én een dakterras. Kortom, type C1 is een perfect huis voor een groot gezin!Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht