Snel naar:
Omschrijving

Hoekwoning - Type C2

Omschrijving

Type C2 is een schitterende hoekwoning die maar 4 keer voorkomt in Oeverhuijze. Je woont ruim aan een groen hof, je tuin is echt diep en achterburen heb je niet. Geniet jij van in alle vrijheid wonen op deze unieke plek in Haverleij? Dan is dit huis met veel kasteeldetails straks jouw nieuwe thuis en parkeer je je auto voor de deur als je thuiskomt.

Binnen buiten beleven

Eenmaal binnen voel je gelijk die ontspanning. Het licht valt mooi binnen door de grote ramen en de openslaande deuren naar de tuin zorgen ervoor dat je binnen beleeft hoe mooi het buiten is. Kies jij straks jouw droomkeuken en geniet je via het keukenraam van het leuke zicht op spelende kinderen in de hof?

Rustig wakker worden op je dakterras

Door het ontbreken van een schuin dak is ook de 2e verdieping optimaal bruikbaar. Naast de 3 slaapkamers op de 1e verdieping heeft dit hoekhuis ook nog 2 slaapkamers op de 2e verdieping. En wat vind je van het dakterras? Hier heb je volop privacy en word je in het weekend op je gemak wakker met een kopje thee of koffie, terwijl je uitkijkt over ‘jouw’ landgoed.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht