Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type D3

Omschrijving

Type D3 is één van de 2 grootste huizen van Oeverhuijze. Je hebt 180 m² woonoppervlakte, verdeeld over 4 woonlagen. De 2 onder 1 kapwoning met charmante details heeft parkeren voor de deur, een voortuin op het zuidwesten én een achtertuin aan de kant van de Maas. Bijzonder aan dit huis is de erker aan de tuinkant. Hierdoor kijk je nog vrijer uit op het water en de omgeving.

Hoe leef jij? Dit is een huis met mogelijkheden

Kom binnen via de mooie entree en loop de woonkamer met open keuken in. Je partner is thuis en de deuren staan voor en achter wel open. Het lijkt wel vakantie. De keuken met eiland is jullie favoriete plek. Van ruimte aan de voorzijde hebben jullie een gezamenlijke werkplek annex studieruimte gemaakt.

4 riante slaapkamers en een dakterras

De 1e verdieping heeft ook weer die erker aan de achterzijde én een vide. Wat een licht en zicht. Hier zou je perfect een riante living kunnen maken met misschien aan de videzijde wel ruimte voor een vleugel of plek om de schildersezel neer te zetten. Het zijn maar ideeën, maar wat we duidelijk willen maken, is dat dit een huis is met legio indelingsmogelijkheden.

Op de 2e verdieping zijn er 2 woningbrede slaapkamers en op de 3e verdieping heb je er nog 2. Om het geheel af te maken geniet je hier ook van een dakterras op het zuidwesten. Veel mooier dan dit wordt het niet!Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht