Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type A2

Omschrijving

Zoek je een echt ruim huis met een unieke indeling, altijd een plek om in de zon te zitten en vrij uitzicht op de Maas? Verken deze 2 onder 1 kapwoning van 190 m2 groot. Naast de diepe voortuin heb je een achtertuin én een terras op de 1e en 3e verdieping. Je auto parkeer je in de binnenhof. Even een blik langs de gevel en een gevoel van trots. Dit is nog eens thuiskomen!

Werken aan huis?

Deze 2 onder 1 kapwoning is nou echt zo’n huis dat zich perfect leent voor een groot gezin waarbij een werkruimte aan huis ontzettend handig is. De begane grond heeft openslaande deuren naar de voortuin en de achtertuin. Wordt het een complete woonkeuken met lekker zitgedeelte of ga je hier werken, spelen, sporten of muziek maken?

Wakker worden op het dakterras

De 1e verdieping is een grote open ruimte waar het licht prachtig binnen schijnt. Voor kijk je uit op het landgoed en het terras achter biedt zicht op de Maas. Zet de openslaande deuren lekker open en geniet binnen van buiten! De 2e verdieping heeft 3 slaapkamers en op de 3e verdieping is er nog 1. Wordt dit jullie slaapverdieping en geniet je straks van je ochtendkoffie op het terras?Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht