Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type D4

Omschrijving

Deze unieke 2 onder 1 kapwoning staat op misschien wel het mooiste plekje van Oeverhuijze. Enerzijds kijk je uit op de Maas, anderzijds op het landgoed om het kasteel heen. De tuin rondom het huis is groot en daardoor vind je altijd wel een plek in de zon of de schaduw. Voor de deur kun je parkeren. Kom straks door de kasteelpoort aanrijden en voel je gelijk thuis!

Eén van de grootste huizen van Oeverhuijze

Type D4 is één van de grootste huizen van Oeverhuijze. De vierkante meters zijn verdeeld over maar liefst 4 woonlagen. De erker aan de zijkant van het huis loopt door tot en met de 1e verdieping. Prachtig om te zien en heel sfeervol in huis. Door de schuine kanten kun je vanuit de erker alle kanten opkijken. De begane grond heeft 4 paar openslaande deuren. Maak jij hier een fantastische woonkeuken?

Prachtig die serre en vide

De 1e verdieping is adembenemend mooi met de vide aan de tuinkant. Het spreekt voor zich dat het zelfs op de meest sombere dag heerlijk licht zal zijn in huis. Via de open trap bereik je de 2e verdieping met 2 woningbrede slaapkamers en een badkamer. Op de 3e verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers én een fantastisch dakterras. Maak je hier je master bedroom en geniet je straks in alle rust van een kop koffie in de ochtendzon?Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht