Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type E1

Omschrijving

De variatie in hoogte van woningen is niet alleen leuk om te zien, het levert ook een wisselend woningaanbod op. Deze 2 onder 1 kapwoning heeft 2 woonlagen en is circa 97 m² groot. De prachtige details, de tuin op het zuidwesten en de rustige ligging aan een uitloper van de hof maakt dit tot een heel fijn huis!

Eén met de natuur

Opvallend aan deze 2 onder 1 kapwoning is de vrije ligging. Voor het huis heb je een tuintje, waar je een intiem terras van kunt maken. Vanuit de keuken kijk je leuk uit op de tuin. Achter het huis heb je ook een tuin die nog groter lijkt doordat hij direct aan het landgoed grenst, waarin het kasteel zich bevindt. De natuur tot aan de openslaande deuren van je huis. Hoe fijn is dat!

Slapen en baden

Via de trap in de hal loop je naar boven. Hier heb je 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Is dit jouw droomhuis, maar had je eigenlijk meer slaapkamers gewild? Dat kan. Je kunt deze 2 onder 1 kapwoning uitbreiden met een extra woonlaag en 2 slaapkamers en een dakterras.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht