Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type E2

Omschrijving

Op de hoeken van de rij die de entree van Oeverhuijze sieren komen deze prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Het leuke is dat ze ruim 3 meter van elkaar verspringen, wat een heel vrij gevoel geeft. De uiterste hoekwoningen hebben een extra riante kavel en die kijken vanaf alle zijdes het landgoed over. Fijn ook dat je aan het eind van de straat woont, hier komt geen auto voorbij.

134 m² woonplezier

Dat deze 2 onder 1 kapwoningen 134 m² groot zijn, merk je direct bij binnenkomst. De woonkamer met open keuken is lekker ruim. Uitbouwen is eventueel een optie. Vanuit de keuken kijk je leuk uit op de voortuin en de achtertuin grenst aan het landgoed. Lekker ook dat de tuin op het zuidwesten ligt. De hele dag zon!

5 slaapkamers en een dakterras

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en douche. De 2e verdieping heeft nog eens 2 slaapkamers én een dakterras. Het samenvoegen van kamers of een nog iets andere indeling is allemaal mogelijk in de optionele sfeer. Dit huis voegt zich straks naar jouw woonwensen.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht