Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type F1

Omschrijving

Wordt deze prachtige 2-laagse 2 onder 1 kapwoning met rijke details jouw nieuwe thuis? Dan woon je straks vlak bij de entreepoort naar Oeverhuijze en geniet je voor en achter van vrij zicht op de groene hof en het landgoed rond het kasteel. De achtertuin ligt op het zuidwesten. Daarnaast heb je ook nog een fijne voortuin, waar je heerlijk in de ochtendzon zit. Je auto parkeer je voor de deur in het hof.

Mooi, ruim én praktisch

De lekker ruime woonkamer heeft een open keuken. In de achtergevel zitten dubbele openslaande deuren en een groot raam. Op die manier geniet je binnen maximaal van de schitterende omgeving waarin je woont en van je eigen tuin. De trapkast is een typisch voorbeeld van een aantal extra’s die dit huis naast mooi en ruim ook nog eens heel praktisch maakt.

3 slaapkamers… of meer?

Dit huis is circa 103 m² groot en heeft 2 woonlagen. Dat betekent dat je 3 slaapkamers hebt en een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Is dit jouw droomhuis, maar had je eigenlijk meer slaapkamers gewild? Dat kan. Je kunt deze 2 onder 1 kapwoning uitbreiden met een extra woonlaag en 2 slaapkamers en een dakterras.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht