Snel naar:
Omschrijving

2 onder 1 kapwoning - Type F2

Omschrijving

Wordt één van deze 2 prachtige poortwoningen jouw nieuwe thuis? De halfvrijstaande woningen zijn de pareltjes van Oeverhuijze. Rijk aan details, heerlijk ruim, vrij gelegen en met een tuin op het zuidwesten! Een huis om trots op te zijn en bovenal om ontzettend van te genieten. Kom aanrijden, parkeer je auto voor de deur, zwaai naar de kids in de hof en vervolg je weg naar binnen.

Haal het buitengevoel in huis

Eenmaal binnen, waan je je gelijk weer buiten. De openslaande deuren en het grote raam naar de tuin bieden je vrij zicht. Niet alleen op je tuin, ook op het landgoed waarin het kasteel staat. Vanuit het keukenraam kijk je superleuk uit op de hof waaraan je woont. Dat dit huis circa 141 m² groot is, zorgt ervoor dat je hier perfect met een groot gezin kunt wonen.

5 slaapkamers en een dakterras

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en douche. De 2e verdieping heeft nog eens 2 slaapkamers én een dakterras. Het samenvoegen van kamers of een nog iets andere indeling is allemaal mogelijk in de optionele sfeer. Dit huis voegt zich straks naar jouw woonwensen.Bekijk / download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht