Snel naar:
Omschrijving

Appartement - Type G

Omschrijving

In het bijna sprookjesachtige kasteel van Oeverhuijze komen verspreid over de 1e, 2e en 3e verdieping 6 appartementen van het type G. Met een terras op het zuidwesten en een vrij uitzicht over het landgoed woon je hier prachtig. Je auto parkeer je onder het gebouw en daarna vervolg je veilig je weg naar binnen. Met de fiets? Zet hem in de berging en vervolg je weg via de statige hoofdentree.

Elke dag een vakantiegevoel

De riante woonkamer van type G ligt op de hoek van het gebouw, waardoor je aan twee zijdes ramen hebt. Wat is het heerlijk licht in huis! Zet de openslaande deuren naar het terras lekker open en geniet elke dag een beetje van een vakantiegevoel. Doordat het kasteel wat verhoogd ligt, kijk je zelfs vanuit een appartement op de 1e verdieping mooi vrij uit.

Vorstelijk ontwaken

De master bedroom heeft een erker met opnieuw een prachtige raampartij. Word wakker, kijk naar buiten en loop naar de grote badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Het zal je in dit appartement echt aan niets ontbreken, want ook aan de praktische zaken is gedacht. Zo is er bijvoorbeeld een berging met wasmachine- en drogeraansluiting.Download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht