Snel naar:
Omschrijving

Appartement - Type H

Omschrijving

Wonen met vrij uitzicht op de Maas! Spreekt dit toekomstbeeld je aan? Type H is een schitterend appartement op de 1e, 2e of 3e verdieping in het kasteel. Het ronde terras in één van de torens is maar liefst circa 18,5 m² groot en biedt je niet alleen zicht op het water, maar ook op de omgeving. De statige entree op de begane grond biedt toegang tot de bergingen, de trap en de lift.

Je hebt iets unieks in handen

Kom straks over het landgoed aanrijden, parkeer je auto onder het gebouw en neem de lift naar boven. Comfortabel, droog en veilig. De vele ramen en openslaande deuren laten je de omgeving tot in het appartement beleven. Een uitzicht om verliefd op te worden. De woonkamer heeft een open keuken. Door de riante oppervlakte kun je met gemak een grote eettafel en zithoek kwijt.

Master bedroom met erker

Dit ruime appartement heeft 2 slaapkamers. De master bedroom is circa 17 m² groot en heeft een sfeervolle erker. Fijn ook dat de badkamer zo royaal is dat er een ligbad, douche en dubbele wastafel in kan. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je in als belangstellende en mis niets!Download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht