Snel naar:
Omschrijving

Penthouse - Type J

Omschrijving

Deze 2 penthouses zijn de kers op de taart! Leven in alle vrijheid met zicht op de Maas, het landgoed en de schitterende omgeving van Haverleij. De 2 zeer riante terrassen bieden altijd een plek in de zon óf de schaduw. Kom aanrijden over ‘jouw landgoed’, parkeer de auto onder het gebouw en neem de lift naar boven. Met de fiets? Zet hem in de berging en vervolg je weg via de statige hoofdentree.

Wat een uitzicht!

De woonkamer met open keuken is maar liefs circa 56 m² groot en heeft 3 paar openslaande deuren. Als je achter het kookeiland staat, kijk je ontzettend mooi weg. Eten jullie vanavond op het enorme terras, waarvandaan je de zon kunt zien ondergaan? Een van de slaapkamers heeft via openslaande deuren ook toegang tot het terras.

2 badkamers én nog een terras

Dit penthouse heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de torenkamer loop je direct de grootste badkamer in met ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Het grote raam laat je de omgeving beleven vanaf het moment dat je wakker wordt. En heb je al gezien dat er nog een 2e terras is van bijna 20 m²? Dit ligt beschut én op het zuidwesten. Ideaal om het zonnetje mee te pakken in het vroege voorjaar.Download plattegrond

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht