Victoria Haarsteeg fase 3B

De verkoop van fase 3B is gestart!

Klik hier voor de projectwebsite


Het nieuwe en tevens laatste deelplan - fase 3B - bestaat uit 20 woningen. Er komen verschillende woningtypes: voor ieder wat wils! Zo komen er hoek- en tussenwoningen, royale twee- onder-één-kapwoningen en luxe vrijstaande woningen, allemaal voorzien van een keuken en modern sanitair. Wellicht staat hier jouw droomhuis!

Victoria Haarsteeg krijgt steeds meer vorm! Het aanbod in fase 3B bestaat uit:
- 1 tussenwoning
- 2 hoekwoningen 
- 16 twee-onder-één-kap woningen 
- 1 vrijstaande woning

Over Victoria Haarsteeg
De komende jaren wordt het woningaanbod in Haarsteeg flink uitgebreid. In totaal zullen er in de wijk Victoria 161 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd. Het woningaanbod is gevarieerd en divers; van tweekappers tot schakelwoningen en van vrijstaande huizen tot tussenwoningen.

Zo is er altijd een woning die bij je woonwensen en woonsituatie past. Je bent in ieder geval verzekerd van een prachtige ligging, want de woningen worden gebouwd in een groene en ruime omgeving. En met alle voorzieningen in de buurt is het comfortabel wonen in Haarsteeg!

Nieuwbouwplan Victoria wordt de komende jaren in een aantal fases gerealiseerd. Deelplan 1 van Victoria is al opgeleverd en de bewoners genieten volop van de riante woningen en de kindvriendelijke, groene wijk. De bouw van de woningen van deelplan 2 is bijna afgerond.

Omgeving
Wonen in Haarsteeg betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte weilanden en diverse recreatieplassen om in de zomer een verfrissende duik te nemen. Haarsteeg kenmerkt zich door idyllische en karakteristieke woningen en gebouwen die de dorpskern een pittoreske uitstraling geven. De tijd lijkt wel even stil gestaan te hebben.
De combinatie van natuur, ruimte en de stad op een steenworp afstand maakt Haarsteeg een unieke plek om te wonen.

Wat zit er in de buurt
In de directe omgeving van Haarsteeg vindt u alle benodigde dagelijkse voorzieningen. Binnen 5 minuten sta je in Vlijmen, waar je verschillende supermarkten en winkels vindt en op slechts 15 minuten afstand bevindt zich ’s-Hertogenbosch al. Je kinderen hoeven niet lang naar school te fietsen, want Haarsteeg heeft haar eigen basisschool. Daarnaast zijn er in Haarsteeg ook enkele sportverenigingen zoals een voetbalclub en een manege. De A59 bevindt zich op een paar minuten rijden van Haarsteeg. Hierdoor rijd je in een mum van tijd naar 's-Hertogenbosch, Tilburg of bijvoorbeeld het westen van het land.

Wie worden je buren
Haarsteeg is een klein dorp met ongeveer 2.000 inwoners en valt, net als Nieuwkuijk en Vlijmen, onder de gemeente Heusden. Door de kleine omvang heerst er een knusse, vertrouwde en gemoedelijke sfeer. Haarsteeg is een typisch dorp waar men elkaar ook daadwerkelijk kent. Iedere dag genieten de inwoners van Haarsteeg van alle rust, ruimte en natuur. En dit spreekt de kinderen natuurlijk ook aan. Zij kunnen veilig met kinderen uit de buurt buitenspelen en lekker ravotten in de weidse natuur. Het is dus niet alleen aangenaam wonen in Haarsteeg, maar ook aangenaam opgroeien!

Victoria Haarsteeg fase 3BVictoria Haarsteeg fase 3BVictoria Haarsteeg fase 3BVictoria Haarsteeg fase 3BVictoria Haarsteeg fase 3BVictoria Haarsteeg fase 3BVictoria Haarsteeg fase 3B

5 type woningen

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht