Het Voorste Veld fase 3

De verkoop is gestart! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Ben jij straks één van de bewoners van deze mooie wijk in Velddriel?

Het Voorste Veld
Het Voorste Veld ligt in het karakteristieke dorp Velddriel, midden in de groene Bommelerwaard. Hier woon je landelijk én geniet je van de rust, ruimte en natuur om je heen. Velddriel is qua inwoneraantal de middelste van de 3 ‘Drielen’ – Kerkdriel, Velddriel en Hoenzadriel – met ruim 1.500 inwoners. Het mag dan een klein dorp zijn, maar Velddriel heeft meerdere belangrijke voorzieningen zoals een (brede) basisschool en een kinderdagverblijf. Op ongeveer 5 minuten rijden ligt het gezellige dorpscentrum van Kerkdriel. Je vindt hier diverse winkels voor al je dagelijkse boodschappen. Wil je een dagje shoppen? Binnen een kwartier rijden sta je middenin het bruisende centrum van Den Bosch. Bovendien zorgt de gunstige ligging van de A2 ervoor dat je ook binnen een mum van tijd in andere steden bent.

Voorste Veld fase III
Met deze derde fase komen er 28 prachtige koopwoningen bij: 16 tussen- en hoekwoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 6 levensloopbestendige (semi)bungalows. Het Voorste Veld III komt gunstig te liggen aan de rand van de wijk en krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Dit zie je onder meer terug in de groendaken op de bergingen en garages, de groene erfafscheidingen en nestelgelegenheden voor vogels en vleermuizen. Zo wordt dit een heerlijk
plek om te wonen voor mens én dier! De woningen sluiten qua uitstraling aan bij het landelijke karakter van Velddriel en met een knipoog naar de woningen van de eerdere fases.

Beschikbare woningen
Alle informatie over dit project, de woningen en de beschikbaarheid kunt u vinden op de projectwebsite:
 https://www.hetvoorsteveld.nl

Duurzaam en energie zuinig
Kies je voor Het Voorste Veld, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouw)-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota! Verder hebben de woningen een complete badkamer en een fijne keuken.
 

Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3Het Voorste Veld fase 3

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht