De Erven, Landgoed Coudewater

Inschrijven is niet meer mogelijk

Klik hier om naar de projectwebsite te gaan

Algemene informatie over dit project 

Uniek wonen, dat doe je op de Erven. Met uitzicht over de nieuwe golfbaan en het bos aan de overzijde van de Peter de Gorterstraat mag dit met recht een unieke plek genoemd worden.

De Erven bestaat uit circa 17 woningen in 2 kleinschalige deelplannen. De woningen staan rondom een erf en kennen een traditionele opzet: een hoofdgebouw en schuurwoningen. Geen standaard nieuwbouwproject, maar een bijzonder concept: Vanuit een kavel in combinatie met een duurzame houtskelet basiswoning heb je binnen de kaders van het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan de vrijheid om je woning zoveel mogelijk naar wens te laten ontwerpen. Hoe dit vorm gaat krijgen? Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Landgoed Coudewater is een heerlijk stuk natuur vlak naast Den Bosch. Kom gerust langs om kennis te maken! Al sinds jaar en dag ligt de focus van Landgoed Coudewater op het verlichten van stress en het creëren van een kalme gemoedstoestand. De tijden zijn veranderd maar de mentaliteit op het landgoed is hetzelfde gebleven. Maar waar vroeger het landgoed in teken stond van de zorg, biedt het straks alle ruimte om buitengewoon goed te wonen.

De Erven, Landgoed CoudewaterDe Erven, Landgoed CoudewaterDe Erven, Landgoed CoudewaterDe Erven, Landgoed Coudewater

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht