Coudewater: deelplan Zandbergen

Klik hier voor de projectwebsite.

De verkoop van Zandbergen 2A is momenteel in volle gang, u kunt zich via de projectwebsite inschrijven als reserve kandidaat.

Van Landgoed naar Leefgoed
Landgoed Coudewater is een prachtige stukje natuur tegen 's-Hertogenbosch aan. Hier kom je tot rust en woon je op een prachtige plek in het groen, maar je bent met de fiets ook in een kwartiertje in de binnenstad van 's-Hertogenbosch.

Deelgebied Zandbergen maakt onderdeel uit van het Landgoed Coudewater. Deze woningen staan letterlijk in het bos. Zodra je de voordeur uitloopt ben je omringd door bomen en loop je zo het bos in. De prachtige natuur en monumenten op het landgoed zijn op wandelafstand te bereiken. Zandbergen biedt 57 tussen- en hoekwoningen in diverse varianten, waaronder 4 specials met extra veel ruimte op de begane grond. De woningen liggen ten noorden van de boerderij aan de Peter de Gorterstraat. De woningen in Zandbergen zijn zo ontworpen dat er een optimale beleving van de groene omgeving ontstaat. Alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers en een ruime zolder. Aan de zuidzijde van het plan (tegen de Peter de Gorterstraat) worden 4 specials gemaakt. Deze woningen hebben op de begane grond extra ruimte voor een kantoor of een slaapkamer en zijn dan ook levensloopbestendig te maken of juist als kantoor aan huis te gebruiken.

Coudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan ZandbergenCoudewater: deelplan Zandbergen

7 type woningen

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht