Snel naar:
OmschrijvingBouwnummers

Citroenvlinder | Rijwoning

Omschrijving

We zijn nu gestart met de verkoop van de eerste woningen in Tuinenrijk, schrijf je nu in via de projectwebsite!

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

Tuinenrijk Veld 2
In het eerste deelplan van Tuinenrijk worden 43 eengezinswoningen gebouwd rondom een grote binnentuin. Zo geniet je niet alleen van je eigen achtertuin maar is de binnentuin een verlengde van je privé buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen in een beschutte omgeving.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 130 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen en tweekappers, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van de parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

Citroenvlinder
Citroenvlinder betreft een rijwoning, maar dit type is ca. 60 cm dieper dan het type Atalanta en daarmee overal iets groter. De woningen zijn deels voorzien van een karakteristieke houten voorgevel. Aan de voorzijde heb je alle ruimte voor een keuken in hoekopstelling. Sta straks te koken en geniet van het zicht op het groen rondom de woningen. De woonkamer is tuingericht en standaard voorzien van een schuifpui.
In het verlengde van je eigen achtertuin stap je de speels en groen ingerichte binnentuin in. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers. De badkamer heeft een douche, wastafel en een 2e toilet. Op de 2e verdieping zijn de technische installaties en de opstelling van de wasmachine mooi weggewerkt in de techniekruimte en resteert een multifunctionele
ruimte.

Specificaties:
*Woonoppervlakte van circa 116 m2 tot 119 m2
*Parkeergelegenheid voor de deur of in het achter de woningen gelegen parkeerhof
*Achtertuin circa 11 meter diep
*Veel openbaar groen in de vorm van een binnentuin maar ook het hele plan Tuinenrijk is omgeven door groene corridors
*Tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de tuin
*Eerste verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer
*Mogelijkheid van een 4e kamer op de 2e verdieping. Ook heb je hier een aparte technische ruimte/wasruimte
*Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden
*Enkele woningen hebben een erker aan de voorzijde
*Energiezuinige woningen (BENG) met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen welke standaard in de lease worden aangeboden. Het is mogelijk om deze bij aankoop af te kopen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.Bouwnummers

Bouwnr. Woningtype Woonopp. Prijs v.o.n. Status
24 WOONHUIS 119 m² € 422.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk
25 WOONHUIS 116 m² € 414.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk
26 WOONHUIS 117 m² € 414.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk
33 WOONHUIS 116 m² € 414.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk
34 WOONHUIS 116 m² € 414.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk
35 WOONHUIS 116 m² € 414.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht