Snel naar:
OmschrijvingBouwnummers

Satijnvlinder | 2-onder-1-kapwoning

Omschrijving

We zijn nu gestart met de verkoop van de eerste woningen in Tuinenrijk, schrijf je nu in via de projectwebsite!

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

Tuinenrijk Veld 2
In het eerste deelplan van Tuinenrijk worden 43 eengezinswoningen gebouwd rondom een grote binnentuin. Zo geniet je niet alleen van je eigen achtertuin maar is de binnentuin een verlengde van je privé buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen in een beschutte omgeving.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 130 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen en tweekappers, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van de parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

Satijnvlinder
De twee-onder-een-kapwoningen hebben aan de voorzijde een mooi uitzicht op de groene corridor. Via een speelse zijentree betreed je deze royale twee-onder-één kapwoning van circa 158m 2! Een mooie leefkeuken aan de voorzijde en een ruime living aan de achterzijde. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet. Ook heeft deze woning een ruime zolder waar je een hobby- of speelkamer van kunt maken Naast ruimte in de woning is er ook volop ruimte rond de woning. Een garage en een ruime oprit voor 2 auto’s maakt het plaatje compleet.

Specificaties:
*Woonoppervlakte variërend van 160 m2 tot 186 m2
*Nagenoeg alle woningen hebben een garage en een oprit die plaats biedt voor 2 auto's
*Achtertuin circa 10 meter diep gelegen
*Geniet van de middag/avondzon doordat de tuinen op het westen gelegen zijn
*Veel openbaar groen in de vorm van een binnentuin maar ook het hele plan Tuinenrijk is omgeven door groene corridors.
*Eerste verdieping met 4 slaapkamers en een badkamer
*De 2e verdieping biedt voldoende ruimte voor meerdere indelingsmogelijkheden. Ook heb je hier een aparte technische ruimte/wasruimte
*Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden
*Energiezuinige woningen (BENG) met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen welke standaard in de lease worden aangeboden. Het is mogelijk om deze bij aankoop af te kopen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.Bouwnummers

Bouwnr. Woningtype Woonopp. Prijs v.o.n. Status
28 WOONHUIS 158 m² € 674.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk
29 WOONHUIS 158 m² € 674.900 Verkocht onder voorbehoud Bekijk
30 WOONHUIS 158 m² € 706.285 Beschikbaar Bekijk
31 WOONHUIS 158 m² € 716.285 Onder optie Bekijk

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht