Kroonhof Citylofts

WONEN IN DE LUWTE VAN DE VAN HET CENTRUM

De bouw is reeds gestart en de appartementen worden naar verwachting in de zomer van 2023 opgeleverd. Deze luxe en instapklare appartementen met energielabel A worden vrij op naam verkocht. De betaling zal pas plaats vinden bij de oplevering. Hierdoor is er geen renteverlies tijdens de bouw!

Energielabel A: duurzaamheid
Bewust en duurzaam leven in een van de City Loft’s. Kwalitatieve materialen, hoogwaardige isolatie en duurzame installaties zorgen voor hoog wooncomfort. De City Lofts zijn voorzien van vloerverwarming voor verwarming van de woning. Warm water wordt opgewekt door de duurzame warmtepompboiler. Ventilatie komt tot stand door middel van natuurlijke aanvoer van verse lucht en automatisch CO2 aangestuurde mechanische afvoer. Zonnepanelen zorgen voor natuurlijk opgewekte elektra en dragen bij aan een deel van het elektra verbruik.

Locatie: alles op loopafstand
Kroonhof komt deels aan de Pastoor de Kroonstraat en deels aan de Sint Geertruikerkhof. Daarmee is de toon gezet. Wat een superfijne plek om te wonen. Want hier is het nog lekker rustig en dat terwijl het bruisende stadsleven letterlijk om de hoek is. Geniet straks in de collectieve tuin van jouw City Loft in de stad. Hiervandaan loop je net zo makkelijk naar het station, de winkels en jouw favoriete terras. De wandeling voert door historische straatjes en her en der tref je de Dieze. Zin in rust en groen? Met 4 minuten fietsen ben je in de natuur van de Bossche Broek. Voor je boodschappen loop je naar winkelcentrum Arena, dat om de hoek ligt. Door de ligging net iets buiten de drukte van het centrum ben je ook net iets sneller op de snelweg. Via Zuid-Willemsvaart rijd je zo de A2 op.

Duurzaam en vrij wonen, in hartje centrum
Comfortabel wonen begint in je eigen City Loft met een ideale indeling voor een efficiënte manier van leven. De 3 meter hoge betonnen plafonds in de woonkamer geven een vrij en industrieel gevoel. Grote ramen zorgen voor veel daglicht en laten je genieten van het stadse leven. Kwalitatieve materialen en duurzaamheidsvoorzieningen dragen bij aan lage
onderhoud- en energiekosten. Zorgeloos wonen in hartje centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.

Plug and Play
De City Lofts worden volgens het Plug and Play principe compleet afgewerkt opgeleverd. Wat te denken van de comfortabele PVC vloer die samen met de vloerverwarming zorgt voor het optimale wooncomfort. Voor vrienden koken in de sfeervolle compacte keuken die van alle gemakken is voorzien. Genieten van een warme douche in de compleet afgewerkte badkamer. Ook de wanden in de woning worden volledig afgewerkt en geschilderd en zijn meteen gebruiksklaar. Je hoeft enkel nog de lampen en gordijnen op te hangen, de meubels binnen te brengen en je kunt gaan wonen. Met Plug and Play ontzorgen we je maximaal en dragen we bij aan comfortabel wonen.

Smart Living
Ook maken we de City Lofts leuker en slimmer. Met je smarthome de lampen bedienen is leuk. Het is nog leuker als de lampen automatisch aangaan wanneer je thuiskomt of bij nacht automatisch dimmen naar 50% vermogen. Het monitoren van elektrische apparatuur in huis op verbruik of een melding op je mobiel als de ramen open staan bij vertrek. Comfortabel en zorgeloos wonen. Een basis smarthome systeem wordt aangebracht en kan naar wens verder uitgebreid worden.

Kroonhof CityloftsKroonhof CityloftsKroonhof CityloftsKroonhof CityloftsKroonhof CityloftsKroonhof CityloftsKroonhof CityloftsKroonhof Citylofts

1 type woning

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht