Het Voorste Veld fase 4

Verkoop is gestart
De inschrijving is gesloten op zondag 30 april. Heb jij interesse in een woning van Het Voorste Veld IV? Schrijf je in als reserve kandidaat via de projectwebsite:

www.hetvoorsteveld.nl

Het Voorste Veld IV
Na 3 succesvolle fasen van nieuwbouwproject Het Voorste Veld in Velddriel is het nu tijd voor de laatste fase: Het Voorste Veld IV. De nadruk ligt in deze fase op fraaie rijwoningen, met daarnaast twee riante twee-onder-een-kapwoningen. Net als bij de vorige fasen hebben de woningen een prachtige landelijke uitstraling en zijn ze bijzonder duurzaam. Ook bij Het Voorste Veld IV zetten we bij een deel van de woningen KoopStart in. KoopStart maakt het mogelijk om woningen aan te bieden tegen een lagere koopprijs dan de marktwaarde. Zo zijn de woningen ook voor starters beter bereikbaar, omdat de hypotheek en maandlasten lager zijn.
 •  9 Tussen- en hoekwoningen met KoopStart-regeling
  vanaf € 250.000,- v.o.n.
  (klik hier voor meer informatie over de KoopStart 'koperskorting')
   
 • 13 Hoek- en tussenwoningen 
  (waarvan enkele hoekwoningen met een optionele geïsoleerde berging) 
  vanaf € 355.000,- v.o.n.
   
 • 2 Twee-onder-een-kapwoningen
  vanaf € 489.000,- v.o.n.

Ligging
Wonen in Het Voorste Veld betekent landelijk wonen in een karakteristieke woning die van alle gemakken is voorzien. In alle rust, vlak bij de groene Bommelerwaard én met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek. Het Voorste Veld IV ligt gunstig aan de rand van de wijk en krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Dit komt terug in de groendaken op de bergingen en garages, groene erfafscheidingen en nestelgelegenheden voor dieren. Zo wordt dit een heerlijk plek om te wonen voor mens én dier.

Vanuit Het Voorste Veld IV zijn dagelijkse voorzieningen dichtbij: van horeca en winkels voor de dagelijkse boodschappen tot een basisschool en een kinderdagverblijf. In het nabijgelegen Kerkdriel vind je een fraai zandstrand met diverse restaurants. En voor een middag uitgebreid winkelen – of een heerlijke Bossche bol – ben je al binnen 15 minuten in Den Bosch!

Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4Het Voorste Veld fase 4

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht