Tuinenrijk Veld 3a | De Groote Wielen

De verkoop van veld 3a is gestart!
U kunt zich t/m 31 oktober a.s. via de projectwebsite inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur. 

Klik hier om naar de projectwebsite te gaan:
www.wonenintuinenrijk.nl/nl/aanbod/veld-3a

Tuinenrijk, zoooveel groen!
Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. In Tuinenrijk woon je tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht.

De woningtypen
Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor ca. 130 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen en tweekappers, voorzien van eigen parkeergelegenheid of je kunt parkeren in een van de parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

Tuinenrijk Veld 3a
Veld 3a is het vervolg op de eerste fase, te weten Veld 2. In dit deelplan worden 23 eengezinswoningen gebouwd rondom een grote binnentuin. Zo geniet je niet alleen van je eigen achtertuin maar is de binnentuin een verlengde van je privé buitenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen in een beschutte omgeving.

Tuinenrijk Veld 3a | De Groote WielenTuinenrijk Veld 3a | De Groote WielenTuinenrijk Veld 3a | De Groote WielenTuinenrijk Veld 3a | De Groote WielenTuinenrijk Veld 3a | De Groote Wielen

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht