Coudewater: deelplan Zandbergen 2B

Klik hier voor de projectwebsite

Landgoed Coudewater | Zandbergen 2B 

De verkoop van de laatste 28 tussen- en hoekwoningen uit het deelplan Zandbergen is gestart! Kijk voor alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite (prijslijst, technische omschrijving en plattegronden).

Zandbergen
Deelgebied Zandbergen maakt onderdeel uit van het Landgoed Coudewater. Deze woningen staan letterlijk in het bos. Zodra je de voordeur uitloopt ben je omringd door bomen en loop je zo het bos in. De prachtige natuur en monumenten op het landgoed zijn op wandelafstand te bereiken. Zandbergen fase 2B biedt 28 tussen- en hoekwoningen in diverse varianten! De woningen worden gebouwd ten noorden van de boerderij aan de Peter de Gorterstraat in Rosmalen. De woningen in Zandbergen zijn zo ontworpen dat er een optimale beleving van de groene omgeving ontstaat. Alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers en een ruime zolder.

Planning:
Naar verwachting gaat de bouw van Zandbergen 2B starten rond de zomer van 2024. De verwachte oplevering is zomer 2025.

Landgoed Coudewater
Landgoed Coudewater is een prachtige stukje natuur tegen Den Bosch aan. Hier kom je tot rust en woon je op een prachtige plek in het groen, maar je bent met de fiets ook in een kwartiertje in de binnenstad van Den Bosch.

De inschrijfperiode is gesloten. Mocht je belangstelling hebben in één van deze woningen, dan kan je via de projectwebsite aangeven in welke bouwnummers je belangstelling hebt. Op die manier word je genoteerd als reserve kandidaat.

Coudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2BCoudewater: deelplan Zandbergen 2B

4 type woningen

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van deze nieuwprojecten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht