EKP: Uit de kunst, aan de Dieze

EKP: Uit de kunst, aan de Dieze
De appartementen in de nieuwe stadswijk EKP (onderdeel van de wijk Boschveld) worden in verschillende fases ontwikkeld, fase 1 is hierbij de eerste fase en zal als eerste in verkoop gaan.

 Locatie
Wonen, werken, studeren en recreëren in een levendige omgeving. Aan de Dieze en op steenworp afstand van het Centraal Station. Een nieuwe energieke stadswijk, waar de dynamische stedeling zich mengt met jong, creatief en kunstzinnig talent. Dat is EKP!

Aanbod appartementen
Wonen op EKP in 's-Hertogenbosch biedt voor ieder wat wils. Fase 1 bestaat uit koopappartementen, huurappartementen en de realisatie van KuBus: een nieuwe plek voor onderwijs (waaronder de kunstacademie en Koningstheateracademie), bedrijvigheid en horeca.

In de twee woontorens komen koopappartementen en in de twee lagere gebouwen komen huurwoningen. De koopappartementen variëren in oppervlakte van 30 tot 120 m2 dus zowel de starter als de dynamische stadsgenieter kan er een mooi nieuw (t)huis vinden. De prijsrange van de appartementen varieert vanaf circa € 215.000,- tot circa € 700.000,- v.o.n.. De verwachting is dat er eind 2022 gestart kan worden met de bouw.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu alvast in op www.ekp-denbosch.nl en maak je persoonlijke account aan. Je ontvangt dan automatisch de nieuwsbrief. Volg EKP ook op de socials voor nog meer informatie over alles wat EKP je te bieden heeft!

Bij de start van de verkoop zal worden gevraagd naar een financiële scan. Wij bieden je vrijblijvend de mogelijkheid om deze op te laten stellen door onze afdeling hypotheken. Deze scan is kosteloos en kan je later up-loaden bij de inschrijving. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze hypotheekafdeling: 073 8222001 / hypotheken@boumij.nl

EKP is een ontwikkeling van SDK Vastgoed.
Beeld: Absent Matter 2022

EKP: Uit de kunst, aan de Dieze EKP: Uit de kunst, aan de Dieze EKP: Uit de kunst, aan de Dieze

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht