Jacobskamp fase 10

Aankondiging: 23 april start de verkoop! Kijk voor meer informatie op de projectwebsite

Fase 10: in voorbereiding
Fase 10 bestaat uit 19 woningen variërend van twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. In de komende periode vullen we de website aan met nieuwe informatie over de woningen, inschrijvingen, (indicatieve) verkoopprijzen zodra deze bij ons bekend zijn. Naar verwachting start de verkoop van deze laatste fase eind april.

Volg het project via de projectwebsite en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Den Dungen: op steenworp afstand van Den Bosch
De nieuwe woonwijk Jacobskamp aan de noordzijde van Den Dungen op steenworp afstand van Den Bosch is bewust ontworpen om mensen ‘samen’ te laten leven. Voor jong en oud, in dorpse en eigentijdse bouwstijlen, voor huurders en kopers, in een rij, vrijstaand of tweekapper. Eigenlijk gewoon: voor elk wat wils.

Dit alles bij elkaar zal binnenkort een gezellige, levendige atmosfeer opleveren. Waar mensen elkaar nog kennen, begroeten, lief en leed delen, waar hun kinderen zich vrij en veilig kunnen voelen. En waar tegelijk voldoende privacy is. Ruimte voor elkaar en jezelf.

Zo ontstaat snel een levendige, dorpse woonwijk, waar iedereen elkaar ontmoet. Door de omliggende natuur en de voortreffelijke bereikbaarheid is het er goed toeven. Soms wil je de gezellige drukte van de stad, soms de gezonde buitenlucht. Hier vind je beide. Dat maakt Jacobskamp tot de exclusieve buitenkans, waar velen alleen van kunnen dromen.

Jacobskamp fase 10Jacobskamp fase 10Jacobskamp fase 10Jacobskamp fase 10Jacobskamp fase 10

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht