't Veld Geffen

De projectwebsite is live! Klik hier om naar de projectwebsite te gaan. 

Heerlijk wonen in 't Veld - Geffen

Aan de zuidoostzijde van Geffen is een nieuw plan in ontwikkeling; 't Veld. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen.

Woningaanbod - Fase 1
De eerste fase van het project zal ca. 75 woningen omvatten en gaan bestaan uit een breed en afwisselend woningaanbod. Waaronder een groot aantal tussenwoningen (waaronder starterswoningen), enkele levensloopbestendige tweekappers en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in 't Veld.

Projectstatus

  • Het bestemmingsplan is vastgesteld.
  • Bij een spoedig verloop van de procedure, kan in het 1e kwartaal van 2024 de start verkoop van de eerste woningen plaats vinden.
  • De eerste woningen worden momenteel nog verder uitgewerkt, en hebben de goedkeuring door welstand ontvangen.
  • Het bouwrijp maken van het plangebied start nog dit jaar!
     

Overige informatie
In aanloop naar de start verkoop (naar verwachting 1e kwartaal 2024) volgt via de projectwebsite en project nieuwsbrief verdere informatie, zoals definitieve datum start inschrijving, (indicatieve) V.O.N. verkoopprijzen en gedetailleerde informatie per bouwnummer. 

't Veld - Geffen

Het plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Er is onder meer ruimte voor startende gezinnen, sociale huur, ouderen die levensloopbestendig willen wonen en voor inwoners die zelf willen bouwen. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd  ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. Het worden verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen en zowel koop- als huurwoningen.

't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen't Veld Geffen

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht