De Erven, Landgoed Coudewater

 
Uniek, dat is het in alle opzichten zéker! Aan de rand van Landgoed Coudewater liggen De Erven als onderdeel van het eeuwenoude Kampenlandschap. Op deze fantastische locatie tussen golfbaan en bos ervaar je niet alleen straks de vrijheid van ruimtelijk wonen. Zelfs nog voordat je er woont, tijdens het samenstellen van jouw nieuwe vrijstaande huis. Een buitengewone kans!
 
Locatie in Rosmalen en Den Bosch vlakbij
De Erven ligt naast Landgoed Coudewater, aan de zuidrand van Rosmalen. Met 10 minuten fietsen sta je in het centrum van Rosmalen voor de dagelijkse boodschappen en voorzieningen. Wil je echt uitgebreider winkelen dan ligt Den Bosch op 10 minuten als je met de auto gaat, ook lekker dichtbij.
 
Blijf op de hoogte
Past buitengewone vrijheid helemaal bij jou? Zie je het helemaal zitten om zelf je huis te modelleren én op deze fantastische plek te wonen? Schrijf je dan op de projectwebsite alvast in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de Erven. Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt dat via deze digitale nieuwsbrief met u gedeeld.
De Erven, Landgoed CoudewaterDe Erven, Landgoed CoudewaterDe Erven, Landgoed CoudewaterDe Erven, Landgoed CoudewaterDe Erven, Landgoed Coudewater

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht