Het Voorste Veld III

Velddriel krijgt er met de komst van nieuwbouwproject Het Voorste Veld een prachtige nieuwe woonwijk bij. De stijl van de woningen sluit aan bij het dorpse en landelijke karakter van Velddriel.

Na de succesvolle eerste 2 fases van Het Voorste Veld is het nu tijd voor Het Voorste Veld III. Met deze derde fase worden er 28 koopwoningen gerealiseerd. Hieronder zetten we het aanbod van Het Voorste Veld III op een rij:

De 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 van de levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de groenstrook die centraal door de wijk loopt. De architectuur van deze woningen zal aansluiten op die van fase 1 en 2. De overige woningen krijgen een ‘klassiek dorps’ karakter.

Op dit moment zijn er nog geen verkoopdocumenten, brochure of prijslijst beschikbaar. Volg het project via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen: www.hetvoorsteveld.nl

Het Voorste Veld IIIHet Voorste Veld IIIHet Voorste Veld IIIHet Voorste Veld III

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht