Kan ik online een hypotheek afsluiten?

Het is bij Boumij Hypotheken niet mogelijk om, zonder advies, online een hypotheek af te sluiten. Het online en zonder advies afsluiten van een hypotheek wordt ook wel ‘execution only’ genoemd. U kunt bij ons wel een online hypotheekadviesgesprek inplannen, waarbij de adviseur onafhankelijk advies geeft over uw situatie en u helpt met het afsluiten van uw hypotheek.

Het wordt in de meeste gevallen aangeraden om hypotheekadvies in te winnen wanneer er plannen zijn om een hypotheek af te sluiten. Een grote meerwaarde van hypotheekadvies is bijvoorbeeld dat de adviseur u kennis laat maken met diverse hypotheekrisico’s. Daarnaast kan een hypotheekadviseur u adviseren over mogelijke veranderingen die uw toekomstige situatie kunnen beïnvloeden. De hypotheekadviseur kan al uw vragen beantwoorden en gericht en persoonlijk advies geven over uw situatie.

Wilt u advies over en hulp bij het afsluiten van een hypotheek en daarom een (online) gesprek inplannen met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.