Verhuurmakelaar

Uw adviseur, uw bemiddelaar

Boumij Makelaars is naast makelaar voor koopwoningen ook dé makelaar voor huurwoningen regio Den Bosch. Als verhuurmakelaar zijn wij uw adviseur, uw bemiddelaar bij de verhuur van uw woning, appartement of pand. Wij werken als verhuurmakelaar niet alleen voor particulieren, maar ook voor professionele partijen, beleggers en corporaties. Wij zijn niet voor niets één van de grootste verhuurmakelaars in de regio.

Onze afdeling verhuur is een goed ingerichte afdeling waar de huurders gecheckt worden, waar we de tijd nemen voor bezichtigingen en waar de huurprijs kritisch bekeken wordt. Onze huurmakelaar gaat in samenspraak met u op zoek naar de meest geschikte huurder. Want elke maand dat u nog geen huurder hebt gevonden, is een maand dat u inkomsten misloopt.

Hoe gaan wij als huurmakelaar te werk?

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van Boumij Makelaars als huurmakelaar? Dan gaan we graag voor u aan de slag volgens ons effectieve zes-stappenplan:

transparant.svg

Stap 1

In een vrijblijvend, oriënterend gesprek bespreken we uw wensen. Ook geven we een advies voor de verhuurwaarde n.a.v. een gedegen vooronderzoek in de markt.

stap4.svg

Stap 2

Mogen wij voor u aan de slag als verhuurmakelaar? Dan zorgen we voor foto’s van de woning en een mooie tekst voor de presentatie. Presentatie op o.a. Funda en onze website.

aankoopbegeleiding.svg

Stap 3

Het inplannen en begeleiden van de bezichtigingen. Onze huurmakelaar neemt uitgebreid de tijd om met geïnteresseerde huurders te gaan kijken en is het aanspreekpunt voor vragen.

ic3.svg

Stap 4

Op basis van diverse gegevens screenen wij kandidaten. We doen o.a. een BKR check. Klopt alles? Dan leggen wij de kandidaat bij u voor. U bent uiteindelijk degene die beslist.

stap3.svg

Stap 5

Gaat u als verhuurder akkoord? Dan zorgt onze verhuurmakelaar voor een correcte afhandeling. We stellen de huurovereenkomst op en leiden de ondertekening in goede banen.

betrouwbaar.svg

Stap 6

Na ondertekening plannen wij de oplevering met uw nieuwe huurder in. Wij zorgen ervoor dat het dossier goed wordt afgesloten, checken de eerste betaling en leggen de staat van oplevering vast.

Veelgestelde vragen

Wat is een makelaar en wat doet een makelaar?

Een makelaar is dé persoon die bemiddelt bij het verkopen, aankopen of huren van woningen, kantoren, bedrijfspanden en ander onroerend goed. Maar een makelaar kan en doet nog heel veel meer. In dit artikel vertellen u niet alleen wat een makelaar is, maar ook wat een makelaar allemaal doet. We geven u dus eigenlijk een kijkje in de keuken van Boumij Makelaars.

Lees meer

Kan ik mijn huis verkopen en vervolgens weer terughuren?

Wist u dat bijna een kwart miljoen oudere huiseigenaren op papier welgesteld is, maar waarvan de rijkdom vast zit in de overwaarde van het huis? Wanneer u 55 jaar of ouder bent, uw pensioen steeds dichterbij komt en uw hypotheek grotendeels afgelost is, zit uw vermogen grotendeels in bakstenen. Een oplossing om uw geld te krijgen én in uw huis te blijven wonen is om uw huis te verkopen en vervolgens weer terug te huren. Maar is uw huis verkopen en terughuren wel een goede constructie? Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer