Uw woning verkopen

Lees meer

Schakel Boumij Makelaars in!

Een huis verkopen doet u niet zomaar. Bij het verkopen van uw huis zijn er heel wat zaken waarbij u stil moet staan. Want hoe wordt eigenlijk de vraagprijs bepaald? Wat moet er allemaal in de koopakte? Hoe moet ik onderhandelen over de prijs? En wat zijn de valkuilen? Allemaal zaken die een verkoopmakelaar u graag uit handen neemt. Boumij Makelaars is de juiste partner voor het verkopen van uw woning.

Wij zijn dé makelaar voor het verkopen van uw huis in de regio Den Bosch. Wij kennen de omgeving van de te verkopen woning door en door, omdat onze verkoopmakelaars uit de buurt komen. Daarnaast hebben we inmiddels een waardevol netwerk van potentiële kopers opgebouwd. Wij verkopen uw huis veel sneller dan het gemiddelde van 79 dagen, namelijk in 46 dagen.

Zes redenen waarom we uw woning snel verkopen

Bij Boumij Makelaars kunt u rekenen op het snel verkopen van uw woning. Hoe wij dat doen?

ic1.svg

Wij kennen de buurt

Onze verkoopmakelaars komen uit de omgeving en kennen de buurt. Door deze kennis zijn wij volledig op de hoogte van de prijsontwikkelingen in de huizenmarkt bij u in de buurt. Wij verkopen daarom niet alleen vol overtuiging uw woning, maar ook de omgeving.

ic2.svg

Marktconforme vraagprijs

Met de gratis waardebepaling verbinden wij een marktconforme waarde aan uw woning. Zo kunnen we een goed advies geven over de vraagprijs van uw woning.

ic3.svg

Verkoopklaar maken

Soms kan een likje verf of het verplaatsen of weghalen van meubels en persoonlijke spullen het verschil maken voor een potentiële koper om ‘ja’ te zeggen. Wij helpen u met kleine stylingtips uw huis nog aantrekkelijker en verkoopklaar te maken.

ic4.svg

Goede presentatie van uw woning

Met goede foto's en een duidelijke omschrijving van uw woning presenteren we uw woning op verzoek op papier (presentatiemap), als digitaal (op onze website, Boumij-app, Facebook en op funda).

ic5.svg

Groot lokaal netwerk

Bij Boumij Makelaars werkt een groot team van verkoopmakelaars met ieder een eigen netwerk. Samen is dat een enorm waardevol lokaal netwerk van potentiële kopers. Wij kunnen daarom snel en gericht een potentiële koper voor uw woning vinden.

ic6.svg

Gratis waardebepaling

Benieuwd wat uw woning waard is? Belangrijk om te bepalen of u wilt verkopen en wat de vraagprijs moet zijn. Met onze gratis en vrijblijvende waardebepaling weet u snel de marktwaarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

group0-3.jpg

Klanten over ons

Op Funda krijgen we van klanten gemiddeld een 9,0. Een cijfer waar we trots op zijn. Benieuwd waarom we zo goed scoren? Lees dan de klantbeoordelingen op Funda.

Klanten over ons

9.2
Verkoop
9.5
Verhuur

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis?

Het verkopen van uw huis levert niet alleen geld op, maar brengt ook bepaalde kosten met zich mee. Vaak wordt er bij de verkoop alleen aan de makelaarskosten gedacht, maar er zijn meer kosten waar u rekening mee moet houden. Boumij Makelaars vertelt u graag wat de gemiddelde kosten zijn voor het verkopen van een huis.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer

Een checklist voor het verkopen van uw huis

De knoop is doorgehakt, u gaat uw huis verkopen. Maar wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van uw woning? Hoe bepaalt u de juiste vraagprijs? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de juiste prijs?

Lees meer

Kan ik mijn huis verkopen zonder een makelaar?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te verkopen zonder makelaar, omdat er op de huidige woningmarkt veel vraag is en weinig aanbod. En natuurlijk kunt u er voor kiezen om zelf uw huis te verkopen, met als voordeel dat u kosten bespaart, maar met als nadeel dat u er wel veel tijd in moet investeren. Het verkopen van uw huis is een belangrijk moment in uw leven en de hulp van Boumij Makelaars kan daarbij absoluut het verschil maken.

Lees meer

Kan ik mijn huis verkopen en vervolgens weer terughuren?

Wist u dat bijna een kwart miljoen oudere huiseigenaren op papier welgesteld is, maar waarvan de rijkdom vast zit in de overwaarde van het huis? Wanneer u 55 jaar of ouder bent, uw pensioen steeds dichterbij komt en uw hypotheek grotendeels afgelost is, zit uw vermogen grotendeels in bakstenen. Een oplossing om uw geld te krijgen én in uw huis te blijven wonen is om uw huis te verkopen en vervolgens weer terug te huren. Maar is uw huis verkopen en terughuren wel een goede constructie? Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer

Huis verkopen zonder makelaar: de voordelen en nadelen

Wanneer u uw huis wilt verkopen, kunt u ervoor kiezen om een makelaar in te schakelen. Maar u kunt ook beslissen om het zelf te doen, dus uw huis te verkopen zonder makelaar. Wij zetten de voordelen en nadelen van uw huis verkopen zonder makelaar graag voor u op een rijtje, zodat u een weloverwegen keuze kunt maken.

Lees meer

Kan ik de overwaarde van mijn huis of hypotheek opnemen?

Door een stijgende huizenprijs en/of aflossing van de hypotheek kan er sprake zijn van een overwaarde. Uw huis is dan meer waard dan uw hypotheek. Dit vermogen krijgt u gewoonlijk pas in uw bezit als u uw woning verkoopt. Maar ook als u niet gaat verhuizen, kunt u de overwaarde van uw huis of hypotheek opnemen. Wij laten u graag kennismaken met wat overwaarde precies is en wat de mogelijkheden zijn om de overwaarde van uw huis op te nemen of te investeren. 

Lees meer

Hoe werkt een huis verkopen met overwaarde?

Als de waarde van uw koophuis hoger is dan uw hypotheekschuld, dan zit er overwaarde op uw woning. Overwaarde ontstaat vaak doordat uw woning in waarde is gestegen en u al een deel van uw hypotheek hebt afgelost. Dé manier om uw overwaarde op te nemen, is door uw huis met overwaarde te verkopen.

Lees meer