Uw woning verkopen

Lees meer

Zes redenen waarom we snel verkopen

Bij Boumij Makelaars kunt u rekenen op een snelle verkoop van uw huis. Hoe wij dat doen?

ic1.svg

Wij kennen de buurt

Onze verkoopmakelaars komen uit de omgeving en kennen de buurt. Door deze kennis zijn wij volledig op de hoogte van de prijsontwikkelingen in de huizenmarkt bij u in de buurt. Wij verkopen daarom niet alleen vol overtuiging uw woning, maar ook de omgeving.

ic2.svg

Marktconforme vraagprijs

Met de gratis waardebepaling verbinden wij een marktconforme waarde aan uw woning. Zo kunnen we een goed advies geven over de vraagprijs van uw woning.

ic3.svg

Verkoopklaar maken

Soms kan een likje verf of het verplaatsen of weghalen van meubels en persoonlijke spullen het verschil maken voor een potentiële koper om ‘ja’ te zeggen. Wij helpen u met kleine stylingtips uw huis nog aantrekkelijker en verkoopklaar te maken.

ic4.svg

Goede presentatie van uw woning

Met goede foto's en een duidelijke omschrijving van uw woning presenteren we uw woning op verzoek op papier (presentatiemap), als digitaal (op onze website, Boumij-app, Facebook en op funda).

ic5.svg

Groot lokaal netwerk

Bij Boumij Makelaars werkt een groot team van verkoopmakelaars met ieder een eigen netwerk. Samen is dat een enorm waardevol lokaal netwerk van potentiële kopers. Wij kunnen daarom snel en gericht een potentiële koper voor uw woning vinden.

ic6.svg

Gratis waardebepaling

Benieuwd wat uw woning waard is? Belangrijk om te bepalen of u wilt verkopen en wat de vraagprijs moet zijn. Met onze gratis en vrijblijvende waardebepaling weet u snel de marktwaarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

group0-3.jpg

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht