Gratis waardebepaling van uw woning

Lees meer

Wat is mijn woning waard?

Hoeveel is mijn huis waard? Dit is een belangrijke vraag bij het bepalen van de vraagprijs van uw woning. Met de gratis en vrijblijvende waardebepaling van Boumij Makelaars bepalen we niet alleen de marktwaarde van uw woning, maar bekijken we ook de courantheid van het huis én bepalen we een strategie. En dat krijgt u na de waardebepaling van uw huis, direct te horen.

Hoe wordt de marktwaarde bepaald?

Op basis van onder andere de ligging van uw woning, de staat van het huis en de verkoopprijzen van gelijkwaardige woningen in de buurt, geeft onze makelaar een marktconforme waardebepaling van uw woning af. Wij komen daarvoor gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een goed advies op maat.

Waardebepaling huis: onze voordelen

Boumij Makelaars is niet de enige makelaar die een gratis waardebepaling van uw huis maakt. Waarom u dan toch voor ons moet kiezen? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u uiteen.

aankoopbegeleiding.svg

Twee ervaren makelaars

Wij doen een gratis waardebepaling van uw huis altijd met twee ervaren makelaars. Volgens het principe dat twee mensen gewoon meer zien dan één.

ic2.svg

Courantheid van uw huis

Tijdens de waardebepaling wordt de courantheid van uw huis bepaald. Hoe gewillig is uw huis? Om dit te bepalen wordt gekeken naar hoe een woning in de markt ligt, hoe snel een woning kan worden verkocht en voor welke prijs.

ic3.svg

Optimale waarde realiseren

Bij een waardebepaling vertellen we direct wat u kan of moet doen om de optimale waarde van uw huis te realiseren. Bepaalde verborgen gebreken herstellen, een likje verf of een andere manier van styling.

waardebepaling.svg

De juiste strategie bepalen

Tijdens het bepalen van de waarde van uw woning, bepalen we ook de beste strategie in uw situatie. Misschien kunt u beter eerst iets nieuws kopen, voordat u gaat verkopen of is het advies om eerst te verkopen, voordat u op zoek gaat naar iets nieuws.

stap1.svg

U weet meteen de waarde

Aan het einde van de gratis waardebepaling van uw huis vertellen de makelaars van Boumij Makelaars u meteen, terplekke, de bepaalde waarde. U weet dus meteen waar u aan toe bent.

boumij-prio-img351-hr-2.png

Klanten over ons

Op Funda krijgen we van klanten gemiddeld een 9,1. Een cijfer waar we trots op zijn. Benieuwd waarom we zo goed scoren? Lees dan de klantbeoordelingen op Funda.

Klanten over ons

9.2
Verkoop
9.5
Verhuur

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het verkopen van een huis?

Het verkopen van uw huis levert niet alleen geld op, maar brengt ook bepaalde kosten met zich mee. Vaak wordt er bij de verkoop alleen aan de makelaarskosten gedacht, maar er zijn meer kosten waar u rekening mee moet houden. Boumij Makelaars vertelt u graag wat de gemiddelde kosten zijn voor het verkopen van een huis.

Lees meer

Wat kan ik doen met de overwaarde van mijn huis of hypotheek?

Als u een huis of hypotheek met overwaarde heeft, dan heeft u verschillende opties om de overwaarde te benutten. Zo kunt u bijvoorbeeld de overwaarde van uw verkochte woning gebruiken voor uw nieuwe huis. Dat zorgt ervoor dat de hypotheek van uw nieuwe huis lager wordt en u dus lagere maandlasten kunt hebben. U kunt ook besluiten om de overwaarde van uw verkochte woning in de verbouwing van uw nieuwe woning te investeren. Uw maandlasten zullen bij deze optie wel hoger uitvallen dan bij de eerste optie: uw hypotheek zal in vergelijking met de eerste optie immers hoger zijn.

Lees meer

Kan ik de overwaarde van mijn huis gebruiken voor schulden?

Als u overwaarde op uw huis heeft, dan kunt u dit bedrag gebruiken voor het aflossen van uw schulden. U kunt die overwaarde al verzilveren zonder dat u daar uw huis voor moet verkopen. Dat kan door een tweede hypotheek af te sluiten of uw lopende hypotheek te verhogen. U lost dan met het vrijgekomen bedrag uw lopende lening af en gaat in plaats daarvan maandelijks hypotheeklasten betalen.

Lees meer

Kan ik de overwaarde van mijn huis gebruiken voor een tweede woning?

Als u overwaarde heeft op uw huis, dan kunt u dit gebruiken voor de financiering van een tweede woning. Een mooie vakantiewoning bijvoorbeeld, of een woning voor uw (klein)kinderen. Het is zelfs mogelijk om een tweede woning te kopen voor verhuur aan anderen. U kunt in ieder geval een hoop met de overwaarde van uw huidige woning!

Lees meer

Hoe werkt een huis verkopen met overwaarde?

Als de waarde van uw koophuis hoger is dan uw hypotheekschuld, dan zit er overwaarde op uw woning. Overwaarde ontstaat vaak doordat uw woning in waarde is gestegen en u al een deel van uw hypotheek hebt afgelost. Dé manier om uw overwaarde op te nemen, is door uw huis met overwaarde te verkopen.

Lees meer